. VAROVANJE ZASEBNOSTI
 
ISORAST Slovenija spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo skrbno varovala zaupnost vaših osebnih podatkov, dobljenih preko spletnih strani www.isorast.si.

ISORAST Slovenija se obvezuje, da bomo kakršnekoli osebne podatke, pridobljene preko spletne strani www.isorast.si, varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004). Vaših podatkov ne bomo pod nobenim pogojem uporabili brez vašega privoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon.

Vaši osebni podatki bodo služili potrebam izvedbe in dostave ter z namenom izboljšanja uporabe spletnega mesta. Z izpolnitvijo kontaktnega obrazca na spletni strani www.isorast.si dovoljujete, da lahko ISORAST Slovenija vaše osebne podatke obdeluje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Obdelava pomeni zbiranje, shranjevanje ali združevanje podatkov v zbirkah osebnih podatkov, spreminjanje, uporabo ali sporočanje, vključno s prenosom, iskanjem, blokiranjem in brisanjem. Na podlagi vaše privolitve bomo vaše osebne podatke uporabljali za potrebe komuniciranja z vami: trženje in seznanjanje z novostmi preko različnih komunikacijskih sredstev.